Untitled-1 Untitled-2 Untitled-4 Untitled-5 Untitled-6 Untitled-7 Untitled-8 koffiebanner

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/servicehappy/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470

Deventer en omstreken is een servicebureau rijker. Onder de naam Happy Care opende Alida Batterink onlangs haar onderneming die zich richt op mensen met behoefte aan extra zorg. Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest als verzorgende IG besloot Alida deze zelfstandige stap te zetten.

Lees onderstaand artikel wat op 19 mei 2015 in Deventer Centraal is verschenen.

 

Happy Care draagt zorg voor de medemens

 

 

Deventer en omstreken is een servicebureau rijker. Onder de naam Happy Care opende Alida Batterink onlangs haar onderneming dat zich richt op mensen met behoefte aan extra zorg. Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest als Verzorgende IG besloot zij deze zelfstandige stap te zetten. Dit kwam naar aanleiding van haar vrijwillige inzet voor jonge gezinnen met behoefte aan ondersteuning in de breedste zin van het woord. “Deze behoefte is groot, de dankbaarheid allesomvattend.”

 

Met de start van Servicebureau Happy Care draagt Alida Batterink zorg voor eenieder waarbij gezond functioneren niet meer vanzelfsprekend is. Maar ook voor mensen, jong en oud, met een beperkt sociaal leven. Personen met behoefte aan een luisterend oor. Met haar service en toewijding hoopt Alida de medemens te ontzorgen in emotionele, maar tevens in ondersteunende zin. Alida: “Aan tijd voor extra aandacht in het leven ontbreekt het dikwijls in deze snelle maatschappij. Respect, betrouwbaarheid, integriteit en humor zijn de kernwoorden die ik graag met de mensen in mijn omgeving wil delen.”

 

Welkome bijkomstigheid

 

Dikwijls komt het voor dat personen in de situatie verkeren dat de dagelijkse gang van zaken belemmeringen met zich meebrengt. Volgens Alida is extra hulp dan een welkome bijkomstigheid. “Een beroep doen op familie of kennissen is in de praktijk echter dikwijls niet haalbaar. Misschien heeft men een mantelzorger, maar ook voor deze persoon is het onmogelijk dag en nacht hulp te bieden, ook hen wil ik ontzorgen. Met Servicebureau Happy Care bied ik overdag en ’s avonds een aanvulling op het bestaande zorgaanbod. Persoonlijk en professioneel!”

 

De service die Alida verleent is zeer uiteenlopend. Het varieert onder andere van samen boodschappen doen, een wandeltocht, doktersbezoek of zomaar een luisterend oor. Alida: “Mijn doel is om het leven van de medemens aangenamer te maken. Ik sta hen graag met toewijding bij zodat het sociale leven weer de gewenste invulling krijgt. Indien mensen dus   behoefte hebben aan extra hulp of aandacht sta ik graag open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we samen de gewenste diensten, evenals de bezoektijden. Vervolgens maken we afspraken over hetgeen ik voor hen kan betekenen.” Het werkgebied van Servicebureau Happy Care ligt in een brede cirkel rondom Deventer. Voor meer informatie: www.servicebureau-happycare.nl  / 06 – 4060 6581.

 

“Een aanvulling op het bestaande zorgaanbod”