Untitled-1 Untitled-2 Untitled-4 Untitled-5 Untitled-6 Untitled-7 Untitled-8 koffiebanner

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/servicehappy/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470

Als u in de situatie verkeert dat de dagelijkse gang van zaken belemmeringen met zich meebrengt is extra hulp bijzonder welkom.
Een beroep doen op familie, buren of kennissen is in de praktijk echter lang niet altijd haalbaar.
Misschien heeft u een mantelzorger of bent u zelf de mantelzorger. De zorg voor een ander vergt veel van de mantelzorger en dat is niet altijd even gemakkelijk, het is voor hen onmogelijk om dag en nacht hulp te bieden. De mantelzorger moet het bieden van hulp tenslotte vaak combineren met zijn eigen werk en gezin. Hij biedt de hulp uit liefde en wat hij doet is heel belangrijk en dankbaar werk.

Servicebureau Happy Care helpt degene die hulp nodig heeft en ontlast ook de mantelzorger  en biedt daarom overdag, ’s avonds en in het weekend een aanvulling op het bestaande zorgaanbod.
Dit kan incidenteel zijn of voor korte of voor langere tijd. In ieder geval altijd persoonlijk en professioneel!

Ik werk met korte lijnen, u krijgt altijd zorg van dezelfde persoon. De ervaring leert dat werken met korte lijnen erg prettig is, er kan snel gehandeld worden.