Untitled-1 Untitled-2 Untitled-4 Untitled-5 Untitled-6 Untitled-7 Untitled-8 koffiebanner
 • Sociale activiteiten
  Om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van sociale activiteiten laat...
 • Manier van werken
  Indien u behoefte heeft aan extra hulp of aandacht, neem telefonisch contact met mij op of stuur een...
 • Huishoudelijke activiteiten
  Om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van huishoudelijke activiteit...
 • Werkgebied
  Mijn werkgebied ligt in een brede cirkel in en rondom Deventer: Van Deventer tot Apeldoorn, Zutphen...

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/servicehappy/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470

Indien u behoefte heeft aan extra hulp of aandacht, neem telefonisch contact met mij op of stuur een mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het gesprek kan bij u thuis plaats vinden of op locatie met de mensen die u er graag bij wilt hebben. Tijdens dit gesprek bespreken we samen de gewenste diensten, evenals de bezoektijden. Als uw wensen goed in kaart zijn gebracht ontvangt u van mij een overeenkomst met de data waarop u van mijn diensten gebruik gaat maken, het aantal uren dat we hebben afgesproken en een specificatie van de te verrichten werkzaamheden. Als u het er mee eens bent verzoek ik u, of uw wettelijke vertegenwoordiger te ondertekenen.
 
De overeenkomst is altijd opzegbaar, u wordt wel gevraagd mij 24 uur van te voren in te lichten als een afspraak niet doorgaat. 

Geef bij voorkeur uw zorgaanvraag minimaal 24 uur van tevoren aan. Heeft u toch hulp nodig binnen die periode dan zal ik mijn uiterste best doen u ter wille te zijn. Ik kan dit echter niet garanderen.