Untitled-1 Untitled-2 Untitled-4 Untitled-5 Untitled-6 Untitled-7 Untitled-8 koffiebanner
 • Huishoudelijke activiteiten
  Om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van huishoudelijke activiteit...
 • Persoonlijke verzorging
  Om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van persoonlijke verzorging l...
 • Werkgebied
  Mijn werkgebied ligt in een brede cirkel in en rondom Deventer: Van Deventer tot Apeldoorn, Zutphen...
 • Sociale activiteiten
  Om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van sociale activiteiten laat...

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/servicehappy/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470

Mijn naam is Alida Batterink, woonachtig in Deventer.

Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg heb ik besloten voor mijzelf te gaan beginnen. Ik heb jarenlang gewerkt als Verzorgende IG in een verpleeghuis, verzorgingstehuis. Daarnaast heb ik op een revalidatie dagbehandeling gewerkt, in de wijk en in een revalidatiecentrum. 
De laatste jaren kreeg ik steeds vaker het gevoel dat alles te snel moest, ik mocht en kon mijn cliënten niet de tijd geven die ik hen zo graag gunde en die zij volgens mij op dat moment ook nodig hadden.
Ik wil graag degene die ik help alle tijd geven die nodig is om hem of haar verder te helpen en daarbij geen tijdsdruk te ervaren.  Dat is voor mij de belangrijkste reden om voor mijzelf te gaan beginnen.

Alida Batterink

Ik wil graag een stap naar u zetten; de medemens met behoefte aan persoonlijke aandacht en hulp. Met de start van Servicebureau Happy Care draag ik zorg voor iedereen waarbij gezond functioneren niet meer vanzelfsprekend is. Aan tijd voor extra aandacht in het leven ontbreekt het dikwijls in deze snelle maatschappij.
Ik wil er juist zijn voor mensen, voor de senioren die te maken hebben met een beperkt sociaal leven en die dat graag anders zouden willen. Personen met behoefte aan een goed gesprek, waarin ze hun verhaal kwijt kunnen en waar er naar hen geluisterd wordt, waar er altijd iemand naast hen loopt, het niet meer alleen te hoeven doen. Mantelzorgers die overbelast zijn, en met hulp van Servicebureau-HappyCare weer tot rust komen. Met mijn service en toewijding kan ik u ontlasten in emotionele, maar vooral ook in ondersteunende zin.

Respect, betrouwbaarheid, integriteit, betrokken, gelijkwaardigheid en humor zijn de kernwoorden die ik graag met u wil delen.